Kyselina hyaluronová která z vás opět udělá krásnou a mladou

04.07.2013 16:45
A je to tady. Přichází to! Stárnete. Stárnete totiž od vašeho narození, takže se příliš nelekejte. Je to více než pravděpodobné že bude dále jen startovat a stárnout. Pokud si myslíte že se stým dá něco dělat tak máte pravdu, ale nejprve byste měli zkusit zrobil něco ze svojí životosprávou. Správný životní styl vám může významně pomoci v boji proti všem neduhům stárnutí. Znám ten pocit když se ráno podívám do zrcadla a vidím že moje pleť vypadá staře a nevyrovnaně. Je to pravda stárnu i já. Množství vrásek, které se objevuje na mé pleti mě opravdu děsí. Ne jen proto že bych chtěla zůstat navždy mladá a pěkná, ale i kvůli mému muži. Chci se mu líbit i o 5 let. A co by o 5, io 10 let.
 

Postava je jedna věc, ale platí totéž i pro pokožku?

 
Je mi samozřejmě jasné že postavu mohu změnit jedině sportem a zdravím stravováním. Tam mi žádná kyselina hyaluronová nepomůže. Zdravé stravování je při sportu základ. Bez něj se nepohnete. Sport vám dodá nejen dobrou náladu, ale i lepší postavu av kombinaci s opravdu dobrou a vyváženou stravou se můžete těšit na excelentní výsledky. Já chci ale také krásnou pleť. Někdy se říkalo že nemůžete mít obojí, ale dnes to už snad není pravda. Jak jsme vzpomínali kyselina hyaluronová dokáže zázraky. Je obsažena v různých dražších i levnějších krémech. Totiž naše pleť se skládá z této kyseliny. Naše kůže ji obsahuje a postupem času jak stárneme se tato kyselina postupně vytrácí. Těmito doplňky bychom ji měli přirozeně doplnit a zlepšit tak pružnost naší pokožky.
 

Je to však pravda? Dá se to jen pomocí nějakého krému na pleť?

 
Já pevně věřím že ano. Možná nedosáhnete takový efekt abyste byla hned obrovskou hvězdou. Každopádně se můžete těšit na opravdu pružnou a hladkou pokožku. Vše však záleží od krému, který si vyberete. Čím více kvalitních látek v něm tím lépe pro vás. Vybírejte však moudře abyste si nekoupili předraženou mastičku.